MKB

Het midden en klein bedrijf (MKB) betreft een grote groep ondernemers in Eindhoven (ca. 80-90% van alle bedrijven) en is de motor van de economie. De gemeente wil onze MKB’ers nog beter van dienst zijn met informatie, doorverwijzingen naar organisaties die jou als ondernemer verder helpen en gratis (netwerk)bijeenkomsten. Lees meer in het MKB-plan Eindhoven 2021-2025.
Bij het ondernemersloket kun je terecht voor informatie, advies en ondersteuning.

Geef je bedrijf een boost!

“Ondernemers zijn de drijvende kracht voor de Brainport Regio Eindhoven en onze economie. Daarom is het belangrijk dat we ons in blijven zetten om het ondernemersklimaat verder te versterken. En in onze regio doen we dat samen! Met verschillende partners staan wij klaar om jou te helpen, dus sluit je aan, doe mee en geef je bedrijf een boost.”

Stijn Steenbakkers
Wethouder van Brainport, economie, onderwijs, KnoopXL en Eindhoven-Noordwest

Regel je zaken

Veelgestelde vragen

Onze stad onderneemt samen

Onze Stad Onderneemt Samen is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Eindhoven, kennisinstellingen en het lokale bedrijfsleven. Hiervoor werken we samen aan diverse thema's, waarbij ieder thema een eigen uitvoeringsteam heeft. Lees meer in het uitvoeringsprogramma voor 2024. Het doel van de MKB-plan is om ondernemers te helpen met Informatie over regelgeving, financiering, subsidie, digitalisering, passende huisvesting enzovoorts. Maar het ondernemersloket kan ook door verwijzen naar organisaties en bedrijven die jou als ondernemer verder helpen. En er zijn gratis toegankelijke thema- en netwerkbijeenkomsten.

Interessante thema's

Ook interessant voor MKB-ers