Internationaal ondernemen

Veel bedrijven die in Nederland succesvol zijn, kunnen hun producten of diensten ook in het buitenland verkopen. Toch laten ze die kans onbenut. Waarom? Omdat het hun ontbreekt aan kennis, kunde en een netwerk.

In Brainport Regio Eindhoven is veel kennis over internationale handel aanwezig. ASML, Philips Healthcare en tal van andere bedrijven verdienen de kost vooral over de grens. Ook kleinere bedrijven kennen het klappen van de zweep als het gaat om buitenlandse handel.

Onze Stad Onderneemt organiseert meet-ups en inloopsessies op bedrijventerreinen met thema’s als ‘Ik wil groeien’ en ‘Groeikansen benutten’. We leiden inkomende handelsmissies langs de economische oogappels van onze regio en nemen het initiatief tot uitgaande handelsmissies.

We organiseren regelmatig inspirerende bijeenkomsten over het thema 'Internationaal ondernemen' (zie onze agenda). 

Luister ook de podcasts over internationaal ondernemen op Podcasts | Ondernemend Eindhoven. Bijvoorbeeld het gesprek met Maarten Franken die nu ook internationaal naam maakt met GoodHabitz of het gesprek met  Yolima van de Berkmortel en Sally Ocana over International Creative Women. 

Uitvoeringsteam thema Internationaal ondernemen

* Stichting Ondernemersverenigingen Eindhoven e.o. (OVE) is een samenwerking tussen De Hurk    Ondernemers Kontakt Eindhoven Airport  Eindhoven Noord Ondernemers  Ondernemersvereniging Acht  De Kade  Bedrijvenpark Esp en Ondernemersvereniging Rapenland.

Leadpartner

World Trade Center - Eindhoven
Lianne van den Boogaard
06 10 92 75 10
lianne.vandenboogaard@wtce.nl