Ondernemen in de horeca begint bij KHN

Wil je binnenkort een horecazaak starten? Of ben je al horecaondernemer? Koninklijke Horeca Nederland (KHN) biedt alle kennis en ervaring om jou te helpen bij het opstarten van een goede, gezonde onderneming.

Als horecaondernemer sta je er niet alleen voor. Dé branchevereniging voor de horeca zet zich samen met de gemeente in voor gastvrijheid en verbinding.

Advies

Heb jij vraagstukken over ondernemen in de horeca en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Experts van KHN, onder andere op het gebied van wet- en regelgeving en arbeidsovereenkomsten, adviseren jou graag. En een regiomanager in jouw regio geeft persoonlijk advies en ondersteuning.

Profiteer als lid van de kennis en expertise van KHN

Als KHN-lid profiteer je van alle kennis en diensten van KHN. Waaronder antwoord op horeca gerelateerde vragen, belangenbehartiging, korting bij verschillende horecapartners en informatie over de laatste ontwikkelingen in de horecabranche. Ook op het gebied van financiële administratie, boekhouding en juridische kwesties. Juist in deze tijd waarin actualiteiten zich razendsnel ontwikkelen en de horecabranche veel uitdagingen kent, kun je als (startend) horecaondernemer wel wat steun en advies gebruiken.

Vragen of meer informatie over het lidmaatschap?

Kijk voor meer informatie op khn.nl/khn-lidmaatschap.

Wil je een afspraak met de KHN regiomanager?

Bel dan met Casimir Stahlecker, 06-12051304, of mail op c.stahlecker@khn.nl.

Direct lid worden?

Vul dan het aanmeldformulier voor het KHN-lidmaatschap in.