De nieuwe menukaart in de praktijk
In twee interactieve dagdelen van 11.00 tot 14.30 uur op maandag 17 maart en op maandag 14 april nemen onze praktijkgerichte experts je mee in de kernprincipes van bewuste voedselkeuzes en bieden ze concrete handvatten voor toepassing in jouw bedrijf. In de workshops zoomen we in op de impact van voeding, de eiwitten van de toekomst, biologisch inkopen en effectieve communicatie en gedragsverandering. Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden en smaakvolle ervaringen, verzorgd door toonaangevende Eindhovense horecaondernemers. Geniet van lunches en hapjes van Het Wasven, Bij Albrecht en Phood Kitchen, terwijl zij hun visie en aanpak op verantwoorde inkoop en lokaal ondernemen met je delen.
Kijk voor meer informatie over het programma in onze agenda
Aanmelden
Meld je voor donderdag 27 februari 2025 aan door een mail te sturen naar anouk.van.diepen@eindhoven.nl. Let op: het aantal plekken is beperkt. Dus wees er snel bij.
Door deel te nemen aan dit programma krijg je als ondernemer niet alleen waardevolle kennis en inspiratie, maar ook een praktisch voordeel in de transitie naar een duurzamer voedselsysteem. Doe mee en zet samen de stap naar een bewuste, toekomstbestendige en smaakvolle toekomst!