Event Vrouwelijk Ondernemerschap

Agenda

Startdatum
Tijd
van 07:30 tot 10:30
  • Locatie
    Domusdela, Kanaalstraat 4 in Eindhoven
  • Sprekers
    Liselot Coppens en Manon Pijnenburg

WAT ALS?

... je een ondernemend rolmodel onder je speed-dial zou hebben?
... je mee mag op de bagagedrager van een succesvolle vrouwelijke ondernemer? 
... je sneller kunt groeien met je idee of startup omdat een vrouwelijke ondernemer in je gelooft en deels jouw wallet is?
... je één van bovenstaande elementen graag voor een andere startende vrouwelijke (student)ondernemer bent omdat je vrouwelijk ondernemerschap wil stimuleren?

Dan is dit gratis event echt iets voor jou!

Wat?  

Op maandag 6 mei gaan we met verhalen, voorbeelden en acties van andere vrouwen en jouzelf aan de slag. Want, je hebt rolmodellen nodig om te kunnen dromen en groeien; als persoon, als professional en als ondernemer. 

Hoe? 

Door de kracht van de combinatie van verschillende perspectieven. Het event is speciaal voor: 

  • studentondernemers
  • startup (co-) founders
  • ondernemende professionals 
  • ondernemers

Want, de beste ideeën en connecties ontstaan via combinaties en verbinden. Daarbij gebruiken we ook de kracht van exclusiviteit. Dit evenement is exclusief voor 100 vrouwen en voor ieder van de 4 categorieën hebben we slechts 25 stoelen beschikbaar. 

Aanmelden

Is dit (gratis) event echt iets voor jou? Meld je dan snel aan! *  Het event is ook toegankelijk voor internationals. Wil je graag een leuke vrouw meenemen? Dat kan wanneer ze ondernemer is met personeel of een leidinggevende functie binnen een bedrijf/organisatie heeft. Aanmelden van jezelf gaat via de aanmeldknop Aanmelden. Je introducé kun je aanmelden met een mailtje naar mariska@24uurinbedrijf.nl 

Keynote sprekers

Manon Pijnenburg - mede-eigenaar en directielid AAE 

Manon deelt haar persoonlijke verhaal over de reis die ze maakt in het volgen van haar droom om aan het roer te staan van het internationale hightech familiebedrijf AAE. Over ondernemerschap, van je droom werkelijkheid maken en hierin eigen regie nemen. Ook als het soms minder voor de hand liggend is, spannend of moeilijk wordt.

Liselotte Coppens (21) - pionier en student aan Start Up school, onderdeel Summa college

Hier krijgen studenten de ruimte om hun ideeën te ontwikkelen en ondernemend te zijn. “Ik ben van huis uit ondernemend, maar word niet gedreven door het grote geld. Ik wil graag iets doen dat impact maakt in de wereld.” De film Barbie zette haar uiteindelijk op het juiste spoor. Liselot deelt met ons haar kijk op ongelijkheid binnen onze samenleving en de impact die dit met name heeft op vrouwen.

PROGRAMMA 

07.30 uur: Ontvangst met ontbijt

08.00 uur: Opening door Mariska Pinxt en gemeente Eindhoven

08.10 uur: Keynote Liselot van Pijnenburg

08.50 uur: 3 pitches van vrouwelijke startups

09.00 uur: Netwerkrondes

10.00 uur: Afsluiting

 

*Door je aan te melden ga je akkoord met het maken van foto’s en video’s tijdens het event en de mogelijke verspreiding daarvan via sociale media.

On