Masterclass Schoon en Emissieloos Bouwen

De gemeente Eindhoven heeft sinds 2021 ervaring met het stimuleren van zero-emissie in de GWW-projecten. Inmiddels past gemeente Eindhoven de gunningsmethodiek Zero-emissie materieel standaard toe in alle civiele projecten van de openbare ruimte, bouw en bij alle diensten.

Masterclass schoon- en emissieloos bouwen

Startdatum
Tijd
van 09:00 tot 13:00
  • Locatie
    Zaal auditorium Stadhuis gemeente Amsterdag (Amstel 1)

De missie van gemeente Eindhoven is om zoveel mogelijk opdrachtgevers de gunningsmethodiek Zero-Emissie materieel toe te laten passen in hun aanbestedingen, zowel Europees als ook meervoudig onderhands en daarmee de markt samen in beweging te brengen zodat er een continuïteit ontstaat en opdrachtnemers ook in staat worden gesteld om te investeren in duurzaam materieel.

Gemeente Eindhoven biedt op woensdag 8 mei kosteloos een masterclass aan in Amsterdam over hoe deze gunningsmethodiek toepast wordt. De deelnemer krijgt concrete handvaten om met de methodiek van start te gaan. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uitleg van de gunningsmethodiek Zero-emissie materieel
  • Hoe ziet een inschrijving eruit?
  • Hoe beoordeel je de inschrijvingen?
  • Hoe toets je de beloofde KPI’s?
  • Wat is de impact van deze methodiek?

Wees slim en sluit aan!

Kosten: 

Gratis

Online deelname is niet mogelijk.

Voor wie?
Inkopers, projectleiders en leidinggevende in de openbare ruimte van overheden zoals gemeenten, provincies en waterschappen; bouwaannemers en ingenieursbureaus
Stuur de uitnodiging gerust door naar collega’s of andere geïnteresseerden.

On