Met je bedrijf naar de ‘Cloud’, of niet?

Een flexibel en goed functionerend IT-netwerk is de basis van nagenoeg iedere organisatie. De ‘cloud’ speelt hierbij steeds vaker een rol. De cloud (wolk) staat voor het opslaan en opvragen van bestanden, gegevens en software op een andere plek dan op je eigen locatie.

Startdatum

De stap naar de ‘cloud’ roept altijd vragen op bij ondernemers, immers continuïteit van IT en veiligheid van data staan voorop. Wat is de ‘cloud’ precies? Hoe veilig is het en welke vormen zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen van het (deels) overstappen naar de cloud? 

Interconnect voorziet bedrijven van dataruimte en beschermt data tegen cyberaanvallen en andere voorkomende bedreigingen die in het eigen bedrijf veel lastiger te waarborgen zijn. “Data is het nieuwe goud” en dat geldt voor zowel data van bedrijven als van consumenten.” Door de steeds meer voorkomende cyberaanvallen worden ondernemers zich bewuster van de waarde van data en wordt het borgen van data prioriteit.

In een korte presentatie word je meegenomen in de betekenis van dataopslag en krijg je inzage hoe bedrijfsdata wordt beveiligd waardoor de kans op een cyberhack drastisch gereduceerd wordt.


PROGRAMMA

  • 15.30 uur ontvangst
  • 16.00 uur “Wat is dataopslag in de Cloud en hoe beschermt dit je data voor cyberaanvallen?”
  • 16.30 uur rondleiding datacenter Interconnect
  • 17.15 uur drankje en napraten
  • 18.00 uur einde bijeenkomst


LOCATIE
Interconnect Services B.V., Park Forum 1041, 5657 HJ Eindhoven

BELANGRIJK
Neem een geldig legitimatiebewijs mee!

* Stichting Ondernemersverenigingen Eindhoven e.o. (OVE) is een samenwerking tussen: De Hurk Ondernemers Kontakt Eindhoven Airport Eindhoven Noord Ondernemers Ondernemersvereniging Acht De Kade Bedrijvenpark Esp en Ondernemersvereniging Rapenland.

Off